Sun Fun:

professioneel bronzarium

in Oostende

 

Welkom bij Sun Fun, uw professionele zonnestudio zonder afspraak in het centrum van Oostende. Hier kunt u genieten van de aangename warmte van onze eersteklas zonnebanken in een hygiënische omgeving. Profiteer van een prachtig kleurtje het hele jaar door en kom langs bij Sun Fun.

 

Heeft u vragen voor onze zonneconsulenten of wilt u onze zonnebanken ontdekken? Aarzel dan niet om ons te bellen op het nummer 0473 75 88 00 of om gewoon even langs te komen in ons zonnecenter. Wij helpen u met plezier verder.

 

 

Snel en gezond bruinen

Bij Sun Fun op de Rogierlaan 56 kunt u rekenen op moderne en kwalitatieve zonnebanken. Onze banken worden maandelijks nagekeken en krijgen regelmatig nieuwe lampen om u een optimaal en veilig resultaat te garanderen. Bovendien is er in iedere individuele cabine een noodtelefoon voorzien.

 

Kom langs en geniet van de vele voordelen die bruinen met Sun Fun u te bieden heeft. Bruinen met Sun Fun laat u volledig ontspannen, zowel fysisch als psychisch, vermindert stress, verhoogt het libido, verlicht reumatische pijnen, verbetert de bloedsomloop, bevordert de aanmaak van vitamine D en bestrijdt puistjes.

 

 

Kom langs bij Sun Fun

Geef kleur aan uw leven en geniet van een mooie bruine teint het hele jaar door. Sun Fun is een professioneel zonnecenter in het hartje van Oostende waar u snel en gezond kunt bruinen.

 

Kom zeker eens langs bij Sun Fun of neem telefonisch contact op voor verdere vragen. Wij zijn elke dag open van 7.00 uur tot 23.00 uur en u kunt vrij komen zonnen zonder afspraak.

 

Sun Fun

Sun Fun Bronzarium - professioneel, snel en gezond bruinen